Οικογένειες στο σκοτάδι

Ζήτω η Ελλάς το ανάδελφο έθνος το οποίο έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στο κόσμο,αλλά τα δικά της φώτα είναι σβησμένα και φωτίζεται ρομαντικά  με κεριά.

Ζήτω η Ευρωπαική ένωση και προοπτική,αυτή η ένωση μοιάζει με ένωση γραφείων τελετών πάσης Ευρώπης η οποία πασχίζει να διαφημίσει και εξάγει το προιόν της με μεγάλη σπουδή.

Να χαιρόμαστε και τις αλλεπάλληλες επιτυχίες μας γιατί νικήσαμε στο Γρανικό ποταμό,πάμε για τα Εκβάτανα και με την επιστροφή θα διώξουμε τους Τούρκους απ΄τη Πόλη για να ράνουν με ροδοπέταλα παρθένες βυζαντινοπούλες  απ΄τη Χρυσή Πύλη που θα διαβεί η αυτοκρατορική άμαξα του νικηφόρου Μερκελίωνα του ρινότμητου.

Ζήτω και η Κουάλα Λουμπούρ,εκεί γύρω έχει παρθένες και ζεστές παραλίες,δυό βήματα από το Πουκέ,ένα για τη Σιγκαπούρη,και τρία βήματα από τα στέκια που συχνάζουν τα Αμερικανά και πλούσια εκλεπτυσμένα Ευρωπαία για πολυποίκιλες μεταμεσονύκτιες ενασχολήσεις.

Ζήτω και το Μαλάουι στο οποίο υπάρχει το πιο προοδευμένο δημόσιο σύστημα υγείας του κόσμου σε βαθμό που οι άνθρωποι γευόμενοι πρώτοι τα φάρμακα από φιλάνθρωπους και ανθρωπιστές μετακομίζουν εις τόπον χλοερόν και αναψύξεως

Ζήτω και το Μογκαντίσου την πλέον ασφαλή πρωτεύουσα του κόσμου,στην οποία βαδίζεις αμέριμνα στο δρόμο και ανακαλύπτεις ότι ξέχασες να κάνεις τη διαθήκη σου

Ζήτω και το Ουλάν Μπατόρ -μετά την Αθήνα-την πλέον ευνοημένη πόλη του κόσμου στην οποία οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι γιατί δε τα θαλασσώνουν ποτέ λόγω απουσίας αλμυρού ύδατος.

Advertisements
This entry was posted in video.